Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Mobilepoint.gr
Δ. Γούναρη 229, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2152153800
Ωράριο Λειτουργίας
Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου:
Δευτέρα - Παρασκευή : 09:00 -18:00
Σάββατο: 10:00 -15:00
Κυριακή: Κλειστά

Ωράριο Λογιστηρίου:
Δευτέρα -Παρασκευή : 10:00 -15:00

Πληροφορίες
<b>Λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί αλλά και για την διασφάλιση της υγείας των εργαζόμενων υπαλλήλων, κάποιοι από αυτούς εργάζονται απομακρυσμένα από το σπίτι. Εναλλακτικά ενδέχεται να δεχθείτε κλήση από κάποιους από τους κάτωθι τηλεφωνικούς αριθμούς καθώς επίσης έχετε την δυνατότητα να καλέσετε και εσείς. Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.</br>


Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εναρμονιζόμενοι με τις νέες διατάξεις για την καταπολέμηση του εξάπλωσης του covid19 (Κορωνοιου), το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18/03/2020 και έως ότου λάβουμε νέες οδηγίες.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρόλα αυτά θα συνεχίσει να παραμένει ανοικτό και μετά την Εικοστή Τρίτη Μαρτίου (23/03/2020) καθώς οι νέες διατάξεις για την απαγόρευση μετακινήσεων εξαιρούν το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά λοιπόν μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX με την οποία και συνεργαζόμαστε , προσφέροντας παράλληλα καθ' όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες.

Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία του προσωπικού μας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ηρεμία και υπομονή