Τρόποι Αποστολής

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές του mobilepoint.gr παγκοσμίως γίνονται με την UPS και οι εγχώριες με την SPEEDEX, η χρέωση για Ελλάδα είναι 2€ και για την Κύπρο 30€.

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας, συνήθως διαρκεί μία ημέρα και μόλις αποσταλεί μέσω SPEEDEXσας παραδίδεται μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες (αναλόγως από το μέρος αλλά και τη χώρα της αποστολής).

** Σε περίπτωση που η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την courier) η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

** Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως και 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3€ για προορισμούς Ελλάδας.

** Σε περίπτωση αποστολής δέματος express ή παράδοση Σαββάτου το κόστος είναι 6 και επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη  

Δε φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στην εταιρεία αποστολής. Πάντοτε στέλνουμε ένα email επιβεβαίωσης στον πελάτη για την αποστολή της παραγγελίας του, καθώς και τον κωδικό που παίρνουμε από την Εταιρεία Courier (Tracking number), τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι να την παραλάβετε.

 

Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο, ώστε να τα παραλαμβάνετε άθικτα και αποστέλλονται σε εσάς ασφαλισμένα. Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για ζημιά των αντικειμένων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους. Εαν κατά την παραλαβή του δέματος διαπιστώσετε πως αυτό είναι κατά οποιαδήποτε τρόπο αλλοιωμένο, καλό θα είναι να μην το παραλάβετε ή να το ανοίξετε παρουσία του υπαλλήλου της εταρειίας courier. Στην σπάνια περίπτωση που κάποιο προϊόν το παραλάβετε σπασμένο, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς για την επισκευή του, τα μεταφορικά όμως από και προς εσάς, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Τα μεταφορικά που θα πληρώσετε θα σας επιστραφούν στο ακέραιο, αν η εταρεία Courier μας αποζημιώσει.

 

Πολιτική Επιστροφών

Ο καταναλωτής δικαιούται να υπαναχωρήσει, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι των προδιαγραφών που παράγγειλε (τεχνικά χαρακτηριστηκά, μοντέλο, χρωμα). Τότε:

  • α) Επιστρέφει τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και
  • β) επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διά πίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. To mobilepoint.gr υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά χωρίς επιβάρυνση και χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επιστραφεί στo mobilepoint.gr (Διεύθυνση:Δ.Γουναρη 229, Γλυφάδα 16674).

 


Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εναρμονιζόμενοι με τις νέες διατάξεις για την καταπολέμηση του εξάπλωσης του covid19 (Κορωνοιου), το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18/03/2020 και έως ότου λάβουμε νέες οδηγίες.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρόλα αυτά θα συνεχίσει να παραμένει ανοικτό και μετά την Εικοστή Τρίτη Μαρτίου (23/03/2020) καθώς οι νέες διατάξεις για την απαγόρευση μετακινήσεων εξαιρούν το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά λοιπόν μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX με την οποία και συνεργαζόμαστε , προσφέροντας παράλληλα καθ' όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες.

Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία του προσωπικού μας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ηρεμία και υπομονή