Δικαιολογητικά για έκδοση τιμολογίου βάσει ΠΟΛ 1150 Άρθρο 39Α

Εάν η επιχείρηση είναι ατομική τα έγγραφα είναι:

Στοιχεία μητρώου επιχείρησης από το taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο (Προσωποποιημένη πληροφόρηση), 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας.

Φωτοτυπία ταυτότητας διαχειριστή.

Σε περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπέζης, επικυρωμένο έγγραφο τραπεζικού λογαριασμού, το οποίο αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ.

Για αγορά περισσότερων από μια συσκευών θα πρέπει να μας αποστείλετε υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από αστυνομία ή ΚΕΠ ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές θα διανεμηθούν και να  χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό και ότι θα χρεωθούν ως πάγιο ή έντυπο Ε4 από το ΕΡΓΑΝΙ.


Αν η επιχείρηση
 έχει οποιαδήποτε άλλη μορφή τότε τα απαιτούμενα έγγραφα είναι:

Φωτοτυπία ταυτότητας διαχειριστή

Στοιχεία μητρώου επιχείρησης από το taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο (Προσωποποιημένη πληροφόρηση).

Στοιχεία Νομικού / Φυσικού προσώπου από το taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο (Προσωποποιημένες διαχειριστών).

Βεβαίωση ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές θα διανεμηθούν και να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό και ότι θα χρεωθούν ως πάγιο, με σφραγίδα της εταιρείας.


Σε περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπέζης, επικυρωμένο έγγραφο τραπεζικού λογαριασμού, το οποίο αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ.


Για αγορά περισσότερων από μια συσκευών θα πρέπει να μας αποστείλετε έντυπο Ε4 από το ΕΡΓΑΝΙ.

Ο έλεγχος των δικαιολογητικών
  θα γίνεται από το λογιστήριο μας και θα ενημερώνεστε για το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, η οποία αποκλειστικά πρέπει να εξοφλείτε από εταιρικό λογαριασμό ή εταιρική κάρτα.
Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράψετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και να αποστείλετε στο
email info@mobilepoint.gr αντίγραφο της συναλλαγής

Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, τότε ο ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο.
Τα προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α (Ν.2859/2000) θα τιμολογούνται κανονικά με ΦΠΑ 24% σε όλες τις επιχειρήσεις.
Σε κάθε περίπτωση παραλαβής μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία, προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για ταυτοπροσωπία.
Τα έγγραφα θα πρέπει να αποστέλλονται με
email στο info@mobilepoint.gr  για να διευκολύνεται ο έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει τα παραπάνω έγγραφα εντός 24 ωρών ή δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα.
Παραγγελίες με τρόπο εξόφλησης «τραπεζική κατάθεση» οι οποίες δεν έχουν εξοφληθεί εντός δυο εργάσιμων ημερών θα ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ 1150 ΑΡΘΡΟ  39Α, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ <<ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ>> .


Σας ευχαριστούμε
Mobilepoint


Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εναρμονιζόμενοι με τις νέες διατάξεις για την καταπολέμηση του εξάπλωσης του covid19 (Κορωνοιου), το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18/03/2020 και έως ότου λάβουμε νέες οδηγίες.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρόλα αυτά θα συνεχίσει να παραμένει ανοικτό και μετά την Εικοστή Τρίτη Μαρτίου (23/03/2020) καθώς οι νέες διατάξεις για την απαγόρευση μετακινήσεων εξαιρούν το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά λοιπόν μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX με την οποία και συνεργαζόμαστε , προσφέροντας παράλληλα καθ' όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες.

Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία του προσωπικού μας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ηρεμία και υπομονή